v 16+3

Det har varit lite gles med bloggandet de sista veckorna såg jag.
Vi stressar på för att hinna med allt som ska göras innan flytten på onsdag, nu har vi nog bara lite packning kvar och sedan är allt klart! *skönt*

Magen växer och verkar må bra. Jag har inte haft några större blödningar och dagarna med färgade flytningar kan man räkna på en hand som tur är. Jag mår nästan inte illa alls längre och huvudvärken är borta. Det är nästan så att jag glömmer att jag är gravid nu när jag mår så bra. Tiden för ultraljud lyser med sin frånvaro och dyker ner i brevlådan det första jag gör när jag kommer från jobbet. Igår trodde jag verkligen att den hade kommit, ett fint vitt kuvert med landstingest emblem fanns i lådan. Snacka om antiklimax när det visade sig vara en räkning från ett av besöken på gynakuten.

I helgen så gjorde jag mitt första köp någonsin på tradera.
Jag köpte en Angelsound, alltså en liten dosa som man själv kan lyssna på bebisens hjärtljud med.
Fick hem den i tisdags och det fungerar faktiskt! Nu känner jag min inte riktigt lika rädd för att något ska vara fel på UL som innan, det är skönt! Sedan vet jag att angelsoundets vara eller icke vara diskuteras flitigt på olika forum, men jag väljer att lite på mitt egna sunda förnuft. En litet tjuvlyssning då och då tror jag inte är någon fara och barnet mår säkert mycket bättre av att jag inte är konstant orolig längre.



Nu ska jag återgå till packandet, magbild kommer så fort vi hittat kameran igen.


v 14+3

Av någon anledning så känns det som om veckorna går snabbare nu än i början.
Tyckte att jag var i vecka 6 i 100år ungefär men nu helt plötsligt så är jag i vecka 14, helt sjukt!

Vi har varit på inskrivning på MVC.
Det gick bra även om det kanske inte gav så mycket kan jag känna.
Fick veta att mitt blodtryck och blodvärde var bra iallafall, det är ju alltid något.
Vi skulle bli kallade till UL under vecka 22 sa barnmorskan men efter som sambon ska vara borta på jobb i Norge den veckan så bad vi om att få komma vecka efter istället. Jag har väntat ivrigt på den tiden, idag så tittade jag lite närmare på sambons papper gällande Norgejobbet, gissa om jag bli trött när det visar sig att han ska vara borta vecka 23 och 24 också! Jag kommer alltså att få gå själv på ultraljudet i vilket fall som helst och måste nu dessutom vänta en vecka i onödan!

Annars rullar allt på.
Jag har äntligen slutat må illa hela dagarna, nu kommer det bara om jag slarvar riktigt med maten.
Huvudvärken har jag kvar, men den är inte lika konstant som den var i början.
Magen växer så att det knakar och jag får nog inse att jag inte kommer att kunna hålla det hemligt på jobbet så länge som jag hade tänkt. Se själva! =)


RSS 2.0