Vardag

Dagarna rullar på och jag försöker att inte tänka så mycket på vår barnlöshet.
Vissa dagar går det jättebra och andra dagar fungerar det inte alls.
Som igår när jag får veta att min storasyster är gravid igen. Dom lyckades även denna gång att bli gravida bara några månader efter att hon slutat med sina p-piller, jag vill också ha det så!!
Jag är jätteglad för deras skull men jag är samtidigt så avundsjuk att jag nästan dör!
Jag har bestämt mig för att försöket nu i januari ska lyckas så att vi kan vara gravida tillsammans. Jag måste tänka så annars blir det för svårt att riktigt glädjas med henne.

Den första vanliga mensen efter minusmensen är här nu.
Den kom som beräknat så kroppen sköter sig fint. Det är helt otroligt att man kan mixtra med den så och att den ändå fungerar som den ska efteråt. Jag ska försöka få tid att ringa Sahlgrenska nästa vecka, nu när jag kan säga lite mer säkert när nästa mens beräknas komma. Ska försöka få svar på några frågar som snurrat sedan förra försöket. Bland annat:

* Varför fick dom inte fram fler ägg som var mogna? Svarar jag dåligt på gonal-f?  Fick jag bara för låg dos eller vad? Kan tex Menopur fungera bättre för mig?

* Hur var sambons spermaprov? (Vet inte ens om de gör något riktigt test på provet man lämnar på äggplockardagen men jag skulle verkligen vilja veta om provet var bättre eller sämre från det förra han lämnade.)

* Hur graderar de sina embryon? (När jag frågade vid återföringen fick jag ju jätteluddiga svar men ville inte börja rota i det då.)

Jag har tusen saker till som snurrar i mitt lilla huvud men vi får väl se vad jag får för svar på dessa frågor först.

I övrigt kan jag meddela att tapeterna jag valde till vardagsrummet dagarna efter minuset blev super snygga. Nu är rummet så fint att jag vill byta ut nästan alla möbler vi har där inne. Men vadå, lite måste man ju få unna sig när man nu inte har någon bebis! Så ett nytt soffbord, en matta och en ny lampa är väl det minsta jag kan begära! =)


RSS 2.0